Rengöring - Ja

Rengöring


Proffsprodukt

Produkterna nedan klassas som proffsprodukt. Kan du inte se priset eller lägga produkten i varukorgen saknar du befogenhet för att få handla produkten.

3 artiklar

per sida

 • Desinfektionsbox, plast

   

  Praktisk behållare med en låda som du kan sänka ner dina verktyg i rengöringsvätska. En bra vätska är Ytdesinfektion Extra som innehåller ett skydd mot att dina verktyg skall rosta.  
  Sänk ner verktygen varje kväll i vätskan och låt de ligga i cirka 10 minuter.

  Verktygen skall dock alltid rengöras mellan varje kund men då kan du använda Ytdesfektion Plus som du har i din Sprayflaska

   

  Läs mer
 • Ytdesinfektion Plus

  1000 ml

   

  Vätska som är avsedd för desinfektion av släta ytor, t.ex. mankyrbord, filar och inom sjukvården även undersökningsbritsar, bänkar, bord etc. Effektiv mot bakterier, svampar och olika typer av virus som t.ex. Hepatit B, C och HIV.

  Exempel på användningsområden för DAX Ytdsesinfektion Plus är inom hälso-, sjuk- och tandvård samt hos veterinärkliniker. Produkten är även lämplig för användning inom livsmedelshantering och barnomsorg.

  Gör så här
  - Dränk in en torkduk med outspädd brukslösning alternativt spruta direkt på ytan.
  - Bearbeta ytan upprepade gånger.
  - Lämna ytan lätt fuktig och låt lufttorka.

  Produktfakta

  DAX Ytdesinfektion Plus är en färdig brukslösning som består av isopropylalkohol. Alkoholstyrkan är 45 volymprocent. DAX Ytdesinfektion Plus verkar snabbt och avdunstar utan att lämna spår efter sig på den behandlade ytan. Tillsatsen av tensid som smutslösare gör att ytan inte behöver förbehandlas. Produkten har även en god upplösande effekt på t.ex. spill av blod.

  DAX Ytdesinfektion Plus uppfyller de europeiska normerna för desinfektionsmedel. Information kring avdödning, se Microbiological information.

  Läs mer
 • Dispenser, penseltvätt

   

  Dispenser med hållare för dina penslar där du kan hänga dem under tiden du rengör, så att de inte står mot botten och skadas.

  Häll upp cirka 5 centimeter i dispensern med Brush Cleaner (finns i två storlekar) och låt din pensel hänga i cirka 5-10 minuter. Forma stråna till den ursprungliga penselformen och låt torka.

   

  Läs mer

3 artiklar

per sida