Diplomerad nagelterapeut Balance gel system

Detta är utbildningen för dig som vill utbilda dig till Nagelterapeut från grunden med tekniker i systemet gel.

Förkunskaper

Du behöver inga förkunskaper för denna utbildning

Antal dagar

Utbildningen omfattar 17 dagar uppdelade på 4 moduler. I de tre första modulerna är det fyra lektionsdagar följt av en salongsdag med praktik på skolan. Det är oftast två veckors uppehåll mellan varje modul då du kan ha din hemmapraktik, på tid och plats som passar dig. Du skall ha gjort minst 10 klassiska manikyrer, 10 förlängningar på tipp och 10 förlängningar på mall. Den sista modulen är två examensdagar.

Lektionstider

Lektionstiden är dagtid mellan klockan 09.30 - 17.00 

Antal deltagare

Vi tar in max 8 deltagare per utbildningstillfälle.

NYHET!

Fila säkert!
Elfil och utbildning ingår!

Pris

37.000:- ink. moms (29.600:- ex moms) och då ingår det produkter och utbildningslitteratur, som du får ta med hem, till ett värde av 18.000:- ink.moms (14.400:- ex. moms). Det ingår även både elfil och bits som du också får ta med dig hem
Efter din anmälan får du en faktura på anmälningsavgiften 2.000:- ink. moms (1.600:- ex. moms), när den är betald är du garanterad en plats. Om du avbokar din plats betalas inte anmälningsavgiften tillbaka. Om utbildningen blir inställd betalas avgiften tillbaka. 
15 dagar innan kursstart skall resterande avgift betalasOm du avbokar 7 dagar innan kursstart återbetalas det resterande beloppet endast med läkarintyg eller liknande.

 Manikyrprodukterna som ingår i utbildningen

 

Gelprodukterna som ingår i utbildningen


Gel är ett system som ofta används idag, speciellt om du vill arbeta i en SPA-miljö eftersom systemet är luktfritt. Dessutom är gel självutjämnande, flexibelt och mycket tåligt. Du kan skulptera naglar som känns som kundens egna. NSI har skapat en av marknadens ledande en-stegs-gel med flera nyanser av vit gel för en perfekt Fransk Manikyr och flera permanenta färger. Du kan utan slitsam filning enkelt ge dina kunder ett mycket naturligt resultat.

NSI är unik på marknaden med att tillverka all sin gel i en egen fabrik, som ligger i Philadelphia i USA. Detta säkerställer och ger dig tryggheten att du arbetar med de bästa produkterna, utvecklade av noga framtagna recept och av de bästa råvarorna. Alla produkter är märkta med ett specifikt tillverkningsnummer, batchnummer, samt märkta med internationell märkning och svensk varningstext.  

TEORI

 

 Anatomi och fysiologi

 Hygien och säkerhet

 Klassisk manikyr och SPA manikyr

Produktkunskap och produktkemi

 Sjukdomar och åkommor

 Ekonomi och starta eget

Förstärkning av egen nagel

Applicering av tippar

Skulptering på mall

Permanent Fransk Manikyr

Problemnaglar

Filteknik med elfil

PRAKTIK

 

 Olika typer av manikyrer

 Lackningstekniker med nagellack och med gellack

 Handmassage

 Filtekniker

Ergonomi

Förlängning med tipp på modell

Förlängning med skulptering på modell

Lagning med siden och glasfiber

Dekorationer med lack och med färgad gel

Glitter och bling

Salongspraktik på skolan

Praktik med elfil