Domarna

Domarpanelen 2016

Årets panel med domare för Nail Systems Open, kommer från hela Norden. Tre oerhört kunniga domare med tre par ögon för detaljer. Ta tillfället att efter tävlingarna fråga domarna om vad, just du, redan är expert på och vad du kan göra bättre. Med många års erfarenhet av tävlingar kan de hjälpa dig att finna hur du skulle kunna få ytterligare några poäng i någon detalj. Kan det vara hur du vinklar filen? Hur du ser på längden? Kanske hur du får fram lackningen till färgtäthet med hög wow-faktor. Vi är stolta över denna trio och hälsar dem hjärtligt välkomna till årets Nail Systems Open.

LINDA FRID – Huvudomare

Danmark
Linda har varit i nagelbranchen sedan 1988 och är idag huvudlärare och grundare av Unique Nail Academy i Danmark. Med hennes tidigare erfarenheter som tävlande, med flera guldpokaler bakom sig, är hon en mentor för ett flertal nagelterapeuter och tävlande. Linda har varit internationell domare i 15 år och är även en medlem i domarföreningen, INJA, som en del av The Honorary Council. Linda har en övertygelse om att nyckeln till framgång är utbildning och är dedikerad att alltid hålla en hög standard i varje utbildning och förmedla sin kunskap, som hon ständigt uppdaterar genom sina resor genom nagelvärlden – världen över. 

LINN HIMBERG-LARSEN

Norge
Med 16 års erfarenhet av nagelbranschen har Linn skaffat sig en bred kunskap och erfarenhet. Idag har hon landat som huvudlärare på Tone Lise Akademiet i Oslo. Linn har en stor passion för tävlingar och tävlingsnaglar, och som född perfektionist är hon noga med varje detalj i varje set naglar. Det har visat sig med att hon har varit Norges mästare både i akryl och i gel i imponerande 8 år i rad! Dessutom har hon vunnit ett flertal internationella pokaler genom åren. Med ett sprittande glädje och leende, som lätt smittar av sig, gör hon varje tävling till en positiv upplevelse och coachar varje deltagare efteråt med ödmjukhet och charm.

CINDERELLA ANDERSSON

Sverige
Sedan 2003 har Cindy filat sig igenom den ena utmaningen efter den andra. 2007 tog hon steget ut på tävlingsarenan och med flera års erfarenhet av att vara på den tävlandes sida, där hon har vunnit flertalet nationella och internationella pokaler, har Cindy blivit en kär, återkommande profil i vår domarpanel. Cindy visar stor noggrannhet och rättvisa med en ödmjukhet för varje tävlande. Under åren har Cindy med sin erfarenhet utbildat och coachat flera av de namn vi idag känner igen på tävlingsarenan.