Nail Systems Attitude Art 2014
Attitude Skönhetsmässa på Kistamässan 7-8 mars

Två så fantastiska dagar där det bjöds på alla typer av konstverk på naglar. Tusen tack alla tävlande för engagemang och fantasirikedom. Det blev 50 starter under dessa dagar!


Tävlingsarenan var mitt i området Nailword, vilket gav möjlighet för alla åskådare att gå runt och se hur de tävlande skapade under den tid som var angiven för varje tävling. Det var många imponerade miner och flera gånger togs kameror fram - eller nu för tiden är det oftast mobilen som tas fram. Jag såg många som återkom tävling efter tävling för att se hur de olika momenten inom Nail Art togs fram.  Själv var jag lika tagen som övriga åskådare över vad som på kort tid formades och dekorerades.

Fredagens utmaningar var Gellack och Stiletto och lördagens var Nagellack och Fantasy. Under båda dagarna var Showcase boxarna upphängda och kunde ses av alla besökare.
Läs mer om varje tävling nedan och se alla underbara naglar.

Två gymnasieskolor kom också med några modiga deltagare och tävlade i kategorin Nail Systems High School Open. Realgymnasiet i Stockholm och Realgymnasiet i Gävle. Skolorna tog var sin pokal – vi gratulerar!

Våra internationella domare med skarpa ögon för Nail Art fick arbeta hårt under dessa dagar. Vår huvuddomare Lina Nyberg flankerades av Hazel Dixon från London och Anastasia Luksha från Moskva.
Läs mer om våra domare här


Tusen tack även Nicole Löfgren från Realgymnasiet i Stockholm som så engagerat gick runt och tog bilder på tävlingen och alla de fantastiska resultaten.