Nordic Photo Cup 2010

Tema: Klassiska filmer

 
 
Visst väcker det både passion, spänning och romantik. Låt dig inspireras av detta stora tema och skapa en fantastisk bild.
 
För tredje gången i Sverige anordnar Nail Systems of Sweden en tävling som låter din fantasi få utrymme och du har chans att hamna på FÖRSTA SIDAN av Naglar i Norden.
Det tre första placeringarna får dessutom ett års prenumeration av Naglar i Norden samt ett presentkort hos Nail Systems of Sweden om 500:-
Alla som har medverkat får ett diplom, där den vinnande bilden finns med. Alla bilder kommer även att publiceras i Naglar i Norden samt på www.nailsystems.se och www.naglarinorden.com
 
Pris: 800:- exkl. moms per bild Om du vill tävla med fler bilder kostar det 600:- exkl. moms för varje ytterligare bild
 
Vad skall du då göra? Du skall skapa vackra naglar som presenteras på ett sätt som passar för en framsida på en nageltidning. Ta fram dina artistiska talanger och ge utrymme för din skaparanda. Alla idéer är bra och du har bara några få ramar att stanna inom som t.ex. att du har ett tema att följa, vilket denna gång är klassiska filmer. Vad som är viktigt är att du skall tänka på att hela kompositionen skall vara genomtänkt, inte bara naglarna eller bilden. Bilder med ”bara” tio naglar kommer inte att godkännas som tävlingsbidrag.
 
Sista anmälningsdag är 18 oktober och sista inlämningsdag är 31 oktober.
 
Dina bilder kommer att bedömas av svenska och internationella domare.
 
 
Ta fram dina passioner och börja skapa!
Lycka till!
För mer info om regler och kriterier
 kontakta Reni Mobrandt: reni@nailsystems.se