Nail Systems Open 2010 30-31 oktober i Malmö


Vinn en genväg till SANSA Mästerskapet 2011 och vidare till Nailympics 2011!

 

Alla är välkomna!
Oavsett vilket märke du arbetar med eller vilken erfarenhet du har. Eller i vilket land du bor. Vi har kategorier både för dig som har tävlat och för dig som vill prova på att tävla. Totalt har vi tre kategorier:

Akryl på tipp eller mall – för erfarna
Gel på tipp eller mall – för erfarna
Prova på att tävla – här väljer du om du vill tävla i akryl eller gel och även om det skall vara mall eller tipp. Välj det som du känner dig mest bekväm med.
 
Pris: 1000:- exkl. moms per tävling. Om du tävlar i två tävlingar kostar det 1500:- exkl. moms.
 
Vinnaren i varje klass får tävlingsavgiften till SANSA Mästerskapen i Jönköping 9-10 april betald samt hotell för vinnaren och modellen. Ett värde av ca 2,500: -
I SANSA Mästerskap kan du vinna tävlingsavgift, resa och hotell till Nailympics i London. ( men vi hoppas på att det blir Las Vegas – det är inte klart ännu.) Ett värde av MINST 11,000:-!
 
Du kommer att bli bedömd av både svenska och internationella domare - ta chansen! Man kan aldrig förlora när man tävlar, man kan bara VINNA eller FÖRBÄTTRA.
Alla domare kommer dessutom vara kvar så du har tillfälle att få en personlig utvärdering av dina möjligheter och vad du behöver förbättra.
 
 
För mer info och anmälan kontakta:
Nail Systems of Sweden ab – info@nailsystems.se. Eller per telefon 0522-15060.
 
 
Sista anmälningsdag: 6 oktober.
Glöm inte att skriva i vilken/vilka klasser du skall tävla i.
 
 
 
Välkomna
Reni Mobrandt
Nail Systems of Sweden ab