Nail Systems of Sweden och tidningen Naglar i Norden inbjuder till årets Nordic Photo Cup!

Årets tema: Sagoprinsessor

Det var en gång...

Visst väcker det både minnen och känslor. Ett underbart tema att frossa i kreativitet. Välj mellan våra mest älskade sagoprinsessor Törnrosa, Askungen och Snövit för att komponera en fantastisk bild.

För andra gången i Sverige anordnar Nail Systems of Sweden en tävling som låter din fantasi få utrymme och du har chans att hamna på FÖRSTA SIDAN av Naglar i Norden. De tre första placeringarna får dessutom ett stort kit från NSI med akryl- eller gelfärger och massor av Glitter och Bling för att skapa ännu fler fascinerande naglar! Dessutom får alla som har medverkat till bilden diplom. Säkert skickar vi då även med lite mer "godis"…

Vad skall du då göra?Du skall skapa vackra naglar som presenteras på ett sätt som passar för en framsida på en nageltidning. Ta fram dina artistiska talanger och ge utrymme för din skaparanda. Alla idéer är bra och du har några få ramar att stanna inom som t.ex. att du har ett tema att följa, vilket denna gång är sagoprinsessor. Vad som är viktigt är att du skall tänka på att hela kompositionen skall vara genomtänkt, inte bara naglarna eller bilden. Bilder med "bara" tio naglar kommer inte att godkännas som tävlingsbidrag. Sista inlämningsdag är 21 oktober.

Dina bilder kommer att bedömasav svenska och internationella domare både med anknytning i nagelvärlden och i tidningsvärlden.

För mer info om regler och kriterier kontakta Reni:reni@nailsystems.se

Ta fram dina passioner och börja skapa!  Lycka till!