Adventskalender

Adventskalender

Adventslucka, 15 december:


Remove & Go - 15%

 Gäller Salted Caramel & Cherry Blossom


 

Nu är det (snart) jul igen!

Varje vardag så öppnar vi en ny lucka som du kan köpa till ett fint erbjudande. Varje produkt gäller för just den dagen så om vill du vill köpa endast en lucka så gör du precis som vanligt. Nämligen lägger den i kundvagnen och shoppar sen vidare med andra av våra fantastiska produkter innan du slutför köpet.

Det finns ett annat sätt också. Skulle du vilja ha flera dagars adventsluckor från samma vecka så gör du så här!

1. Klicka på knappen nedan som heter "boka dagens lucka". (visas på dagens erbjudande)

2. Fyll i uppgifterna.

3. Lägg en vanlig beställning senast fredag kl.10 samma vecka, om du vill komplettera med fler varor än de som ingår i kalendern. Lägg en kommentar att du har bokat produkter i kalendern som ska gå med ordern. Om inte så skickar vi automatiskt adventsprodukterna till dig på fredag samma vecka!

 

Viktigt tänka på!

Du måste vara utbildad nagelterapeut, eller hålla på att utbilda dig, samt ha ett företag för att kunna köpa proffsprodukter som är med i kalendern!

Du kan inte lägga en beställning på fredagen och skriva att du vill ha hela veckans kalenderluckor utan att boka varje dag. Sedan packar vi på fredag alla dina bokningar för den veckan och skickar med en leverans, för att göra det så enkelt som möjligt för dig.

 

Boka dagens adventslucka!

2 artiklar

per sida

2 artiklar

per sida