Essential Oils

Äkta, naturliga eteriska oljor från BCL – Be, Care, Love – är en samling med 100% rena eteriska oljor och 100% rena blandningar av eteriska oljor. Oljorna är inte utspädda med fraktioner av andra oljor och innehåller inga syntetiska tillsatser.

De psykiska, fysiska och andliga fördelarna med eteriska oljor har länge varit betydande i samhällen så långt tillbaka som till antika Egypten. Att använda eteriska oljor för att återställa balansen och utlösa riktade känslomässiga reaktioner har i årtusenden varit en källa.

BCL har oljor för dig oavsett om du önskar öka din kreativitet med Energy, en 100% ren eterisk oljeblandning (pepparmynta, koriander, basilika), eller öka ditt immunförsvar med vår Immunity, en eterisk olja i roll-on format (kanel, apelsinskal, kryddnejlika) eller minska din stress med vår Lavender, en 100% ren eterisk olja. Du kan dessutom doftsätta din egen personliga bodylotion med en kombination av vår ekologiska Bodylotion och din favoritdoft.

Vi tror på öppenhet som en av de grundläggande byggstenarna i ett förtroende, därför hittar du alltid ursprung och beskrivning direkt på förpackningen på varje flaska av våra 100% rena eteriska oljor. Samtliga oljor är noggrant testade med Gas Chromatography Mass Spectrometry (GC-MS) och organoleptiska tester (en provnig med hjälp av sinnesorgan utan tekniska hjälpmedel) för att garantera högsta kvalitet och renhet för varje batch av BCL eterisk olja.

OBS! Äkta eteriska oljor är mycket koncentrerade och skall inte användas direkt på huden. Äkta eteriska oljor måste blandas ut med vår Bodylotion eller med en ren vegetabilisk olja innan de appliceras på huden. De får inte heller komma i kontakt med slemhinnor eller ögon och de skall förvaras utom räckhåll för barn. Eteriska oljor bör förvaras mörkt och svalt för att deras doft och kraft skall bevaras på bästa sätt.

 

 

Artiklar 1 till 12 av totalt 13

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 12 av totalt 13

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2