Stockholm Södra – HNB Group

HNB Group
Verkstadsgatan 11
117 36 Stockholm
Tel: 0707-221757
E-post: sara.hammastrom@home.se

Följ HNB Group på:
Hemsidan
Facebook

Utbildningslokal:
Realgymnasiet Liljeholmen
Trekantsvägen 3
117 43 Stockholm

Denna skola är godkänd av

Välkommen till en skola centralt placerad i Liljeholmen, strax utanför Stockholm. Vi arbetar i en stor, ljus skolsal där allt du behöver finns för att få en "salongskänsla". Det finns utsug till varje nagelbord för din hälsa och säkerhet. Vi jobbar alltid med förkläde, handskar och munskydd för att redan från början måna om att du lär dig jobba säkert och hygieniskt. I utbildningen ingår ett stort introduktions-kit med allt du behöver under din utbildning och även din första tid som diplomerad terapeut! Du får en gedigen grundutbildning att bygga på samt mycket support från din lärare även efter utbildningen när du är "där ute i verkligheten..."

Vi jobbar mycket med din säkerhet och hur du jobbar ergonomiskt. Att jobba med professionella produkter av högsta kvalité för att nå dom bästa resultaten. Hur du jobbar på bästa sätt för att få ett lönsamt företag, hur man gör vackra naglar och dom små extra knepen du behöver för att få en lyckad karriär!

Din lärare är

SARA HAMMARSTRÖM 

Sara har en lång erfarenhet inom skönhetsbranschen, utbildad frisör och frisörlärare, utbildad nagelterapeut inom gel och akryl. Driver även salongen HNB Group som erbjuder allt inom Hår, Naglar och Kroppsbehandlingar sedan 2007. Sara jobbar sedan 4 år tillbaka som nagel och hårlärare på Hår-Stylist utbildningen i Stockholm där eleverna drillas till diplomerade nagelterapeuter i gel och akryl! Sara jobbar på att ständigt utvecklas och lära sig nya tekniker, hon verkligen jobbar, andas och lever för naglarnas underbara värld. På skolan strävar vi efter passionen och nyfikenheten på allt som finns i nagelvärlden.