Lilla Skönhetssalongen

Lilla Skönhetssalongen
Köpmangatan 36
831 31 Östersund
E-post: susannebrunnstrom@gmail.com

Följ Lilla Skönhetssalongen på:
Hemsida

Facebook
Instagram

Denna skola är godkänd av

 

Info om skolan
Välkommen till Östersunds största skönhetssalong på Köpmangatan 36. Hos oss hittar du även en mysig skolsal där du kan utbildad dig, både som nybörjare och som erfaren. Vi har regelbundet kursstarter till Diplomerad Nagelterapeut men även kortare utbildningar med elfil, uppdateringar, come-on-on och mycket mer. Kom gärna och hälsa på för att träffa din lärare, se ditt kursmaterial och känna den goa atmosfären. Vi är dessutom en SANSA & SEYF Godkänd Nagelskola för Nail Systems of Sweden.


Butik:

Vi har SPA och skönhetsprodukter från BCL SPA Organics, Leighton Denny Expert Nails och NSI proffsprodukter för Nagelterapeuter.

På Lilla Skönhetssalongen är vi 8 Certifierade & Diplomerade Terapeuter som alla finns för att ge dig den bästa inspirationen :
Susanne / Sabina / Catarina / Madeleine / Lise-Lott / Maria / Emelie / Ellinor

Hjärtligt välkomna in!

Din lärare är:

SUSANNE BRUNNSTRÖM

Susanne driver Lilla Skönhetssalongen mitt i vackra Östersund tillsammans med flera duktiga terapeuter. Det hela startade 2013 då hon hyrde en liten salong i Torvalla och med hennes målmedvetenhet och energi blev hon året därpå en certifierad lärare för nagelterapeuter. 2017 valde hon att samarbeta med oss på Nail Systems NSI och vi är bara stolta och glada för hennes beslut. Med sitt härliga Jämtländska skratt förgyller hon de stora lokalerna och alla lämnar skolan med inspiration och härliga leenden. En utbildning hos henne är en start på något nytt!