Nail Systems of Sweden ab

Nail Systems of Sweden ab
Trädgårdsgatan 8
451 31 Uddevalla
Tel: 0522-150 60
E-post:info@nailsystems.se

Följ Nail Systems of Sweden ab på:
Hemsida 
Facebook
Instagram

Denna skola är godkänd av

En stor, ljus skolsal där du kan bygga upp din första "salong" och och känna dig inspirerad av både lärare och studiekamrater. Med tre lärare på skolan finns det mycket specialkompetens och vi vill att du skall utveckla dina förmågor.

Det finns ett godkänt utsug till varje station för din hälsa och säkerhet. Ditt utsug som du använder under utbildningen har du möjlighet att, till ett specialpris, köpa med dig hem efter din utbildning. Förkläde, handskar och munskydd följer med i varje grundutbildning som du också får ta med dig hem. Vi är måna om dig och här får du en gedigen grund att bygga på samt mycket support när du är "där ute...". Ett gediget kit med produkter ingår i varje utbildning. I varje utbildning till Diplomerad Nagelterapeut ingår både elfilsutbildning och elfil.

Under din studietid finns det möjlighet att göra din praktik på skolan och du är alltid välkommen tillbaka till skolan även efter din studietid för råd och problemlösning. Vi vill verka för en långsiktig support.

Dina lärare är:

RENI MOBRANDT 

Med nästan 20 års erfarenhet och med ett specialintresse för manikyrer och den naturliga nagelvården. Reni har en gedigen kunskap om företagsstart och en passion för support och att se andra lyckas. Arrangör för flera tävlingar i Sverige, både klassiska och nail art, samt domare både internationellt och i Svenska mästerskap.

CAMILLA JÖNSSON

Camilla har ett för ögonen och det är DU som elev. Camilla är en mycket engagerad lärare som verkligen vill det bästa för varje elev. Hon har inte en grupp elever utan varje person ger Camilla en personlig coachning och löser tålmodigt alla problem. Med sitt engagerade sätt ser hon till att du når dina mål oavsett om det är grundutbildning eller avancerad Nail Art.

MARTINA LINDMARK

Martina har en fantastisk konstnärlig ådra och ett mjukt öga för fina detaljer. Med tålamod och noggrannhet lär hon dig hur du, med logik och känsla, hittar lösningar på alla klurigheter. Hon lär dig se hur ljuset faller i din Nail Art, vilket ger dig en tro på dig själv långt efter utbildningen slut, för att kunna skapa dekorationer utöver det vanliga med extra djup och mycket wow-faktor.
Martina är en riktig glädjespridare och ger dig all självkänsla till att själv lösa problemen – likväl när det gäller Nail Art som det gäller att vinkla penseln för det bästa och snabbaste sättet att applicera akryl eller gel. Martina ger dig verktygen för din framtida karriär.