Knislinge - Kackas Naglar

Kackas naglar
Föreningsgatan 21
289 33 Knislinge
Tel: 0708-74 97 18 
E-post: kackasnaglar@outlook.com

Följ Kackas naglar på:
Hemsida
Facebook

 

Kackas Naglar startades i ett litet samhälle strax utanför Kristianstad i Skåne år 2010. Under åren har Kackas Naglar utvecklats och finns numera i Knislinge med salong, butik och skola under ett och samma tak.

I skolans fina lokaler erbjuds utbildningar inom manikyr, akryl, gel och även spraytan. Alla utbildningar hos Kackas Naglar erbjuder stor perfektionism med ett ödmjukt öga för detaljer.
Här kan du känna dig som hemma och det bjuds alltid på en kopp kaffe till den som är sugen.

"Jag älskar mitt yrke och allt vad det innebär", säger Annica, och det vill hon på bästa sätt förmedla till dig under varje utbildning. OBS. Bilderna nedan är från förra salongen i Malmö, skall bytas!

Din lärare

Annica Andersson

Annica är utbildad 2009 och har därefter byggt på med utbildningar och erfarenheter som gör henne till den duktiga läraren hon är idag. Med ett stort intresse och nyfikenhet för naglar fortsätter Annica att följa de senaste trenderna. Hon älskar utmaningar och ger sig flera gånger om året ut på nageltävlingar både nationellt och internationellt. Hon har ett starkt driv och brinner för att hitta nya kunskaper inom nagelbranschen. Glitter och dekorationer i alla former är ett stort intresse, ja det är en passion!