Sverigepremiär av Leighton Denny Expert Nails på Strand!
Den 13 mars var det pressrelease på Strand Radisson Blu i Stockholm och vi visade Leighton Denny Expert Nails många underbara produkter.

Under denna Sverigepremiär för Leighton Denny Expert Nails bjöd vi och våra modeller från Realymnasiet i Stockholm på en show med med svajande toner från RIVIERA - vilket är den senaste kollektionen i härliga vår- och sommarfärger. Till varje färg bjöd vi dessutom på en Color Cocktail - vilket är en teknik där man skapar effekter av varje färg genom att man lägger ytterligare en effektlack innan man applicerar överlacket.

 

Direkt från Lonon hade vi även två experter från Leighton Denny Expert Nails som svarade på många frågor om tekniker, produkter och inte minst om framtidsutvecklingen. Vi ser redan idag spännande och nya produkter som scrub med äkta diamanter, kombinerat nagelbands- och läppbalsam och en mycket speciell fil i tjeckisk kristall.
Och med är på väg...

 

Press och bloggare fick genomgång av produkterna och de som ville fick sina naglar lackade. Många positiva reaktioner hördes innan den avslutande mingellunchen tog vid, som " vilket silverlack - det täcker ju verkligen efter två lackningar", "fantastisk nagelfil", "cuti-lips - godis för läpparna", "bra pensel att måla med", "grym täckning" osv.

"The secret is in your hands"