ROADSHOW 2011

Text och bild: Reni Mobrandt

Då var det äntligen dags! Vi har så mycket nyheter att vi bara måste åka ut i landet och visa!
Vi har en akryl som är vitare än vit och så pigmentstät att den är enkel att lägga även när det skall vara supertunt. Den har det talande namnet Winning White.
Vi har nya tippar i Edge, Stiletto, Tävling och Showcase. Dessa blev en riktig hit bland besökarna.
Vi har 21 färger för One-stroke i praktiska flaskor så att man enkelt ser färgen och den torkar inte i förpackningen.
Och mycket annat.
Första dagen på denna Roadshow börjar vi i Västerås tisdag 31 januari och vi får ett riktigt trevligt mottagande på Växhuset. Nu är det dags att packa upp för snart skall det bli tillställning. Vi har med oss massor som vi skall dema och även till de som är shoppingsugna. Det blir mycket färg på borden när vi dukar upp de matchande nagellacken till GelFX som är ett gellack från ORLY. Tunt och enkelt att applicera och trots att det är så tunt är det gelbaserat (till skillnad från de som är lackbaserade).  Verkligen toppen att kunna sälja med ett matchande lack till kunden så hon kan ”fylla på”.
För att tala om underbara färger så dukar vi även upp Polish PRO från NSI med 54 färger – och fler får vi till våren! Här har vi ett lackbaserat gellack. Ger lite mer stöd åt nageln och täcker fantastiskt bra. Lätt att applicera och flyter inte ut. Fungerar både på akryl, gel och naturliga naglar.
Vi demar både GelFx och Polish PRO. Attraction akryl och Balance gel från NSI finns givetvis även på våra demobord. Vi vill ha massor av aktiviteter.
Vi fick en supertrevlig dag med intresserade gäster och många frågor – det gillar vi!


Efter att ha packat ner allt i Västerås är det dags att nästa dag packa upp igen. Denna gång landar vi i Örebro på Behrn hotel. En ljus och trevlig lokal med mycket fönster.
Camilla visar GelFX och Balance Gel på sin station och Reni visar Polish PRO och Attraction Akryl på sin station. Även här är intresset stort och alla är verkligen engagerade. Efter en stund blev det sagt: att se är en sak – men att prova själv vore toppen. Så nu var det dags för alla att prova vad de hade sett – och alla ville prova! Vi fick dela på platserna efter bästa förmåga och det blev så att flera delade på samma UV-lampa.  Men inga problem – skaparanda och utbytet av idéer var stort bland oss nagelterapeuter.

Vi hade med oss nya stickers på vår Roadshow. Vi har haft mycket efterfrågan på stickers som man löser med vatten och sådana hade vi med oss. Dessa kan man verkligen baka in i akryl och gel utan att de känns. ”Åhh, vilka ljuvliga mönster, dessa måste jag ha.”
Glitter och bling hade vi också med oss! Nya 12-pack med glitter i olika storlekar och färger. Allt hittar du i webshopen under Dekorationer.Efter en mycket trevlig kväll packar vi ihop för att nästa dag åka till Jönköping. Den vackra Stora Salen på Grand Hotel smyckas av Nagelns Värld hos Nail Systems. Anmälningarna har strömmat in så vi får dela upp oss i grupper. Det kommer nagelterapeuter droppandes in under hela kvällen så vi fick dema om och om igen. Hur kul som helst!
Polish PRO och GelFX var igen riktiga höjdpunkter som drog mycket uppmärksamhet och massor av frågor. ”Vilken glans!”. ”Så lätt den appliceras utan att bubbla!” var några av kommentarerna.

Det var så roligt under vår Roadshow att se så många prova och kommentera produkterna med leenden. Akryl utan bubblor! Gel som man kan göra skarpa smile med! Gellacker i olika trögheter! Edgetippar! Vilka färger för One-Stroke! Glitter!!
Tusen tack alla ni som kom! Det var så roligt att träffa så många och få så mycket glädje. Tusen tack för alla kommentarer, alla frågor och allt ni delade med er av. Vi kom hem till Uddevalla trötta efter dessa dagar men med hjärtat fyllt av naglar.

Vill du prova själv? Titta i webshopen och ring oss för råd och tips. Eller vill du att vi skall komma till din stad? Maila oss så skall vi planera för rutter för vår Roadshow. Jag hoppas vi ses snart.