"On the Road" - 3 år med vår ROADSHOW

 

ROADSHOW 

Västerås - Örebro - Jönköping - Halmstad - Helsingborg - Kristianstad

Linköping - Norrköping - Mariestad - Luleå - Umeå

Gävle - Falun - Karlstad - Kalmar - Växjö - Nässjö

Vart vill du att vi skall åka nästa gång?
Maila oss så kanske vi packar bilen och kommer till dig på nästa rutt.

info@nailsystems.se

 

Vi lastat bilen och packat upp vår "minimässa" runt hela Sverige för att träffa nagelterapeuter. Från Luleå i norr till Kristianstad i söder. Vi har fått så roliga minnen av alla glada terapeuter som har fått testa allt vi har haft med oss. Nyheter, speciella produkter från Leighton Denny Expet Nails, penslar med Bling, sladdlös elfil, prisbelönt akryl och gel från NSI, ekologiska produkter från SPA Organics.....
 

      

Just att få testa produkterna har varit en uppskattad del av vår Roadshow. Men hur fungerar det? Hur känns det? Prova själv!!
 

Det har varit speciellt att träffa dig nära din salong och se hur just du har det. Vad behöver du? Vilka kunder har du? Vad kan vi hjälpa dig med? Vi har fått så många förfrågningar och förslag som har resulterat i nya produkter i sortimentet. Vi känner verkligen allas engagemang och vi gör allt för att ta fram det som behövs. Vi vill vara din support.

 

Vi har fått mycket inspiration och hoppas vi har gett lika mycket. Det har ofta sett ut så och våra teststationer har varit populära. Vi har visat hur olika produkter har fungerat och många gånger har vi "farit iväg" med nya tekniker och dekorationer. ....men det är ju så roligt!

 

 

Packa upp och packa ned produkter har varit vardag för oss. Men när det är så bra produkter och så mycket glitter är det ju en enkel uppgift. Allt bling har skapat många "oh!" och "ah!". Så roligt! Belöningen har varit alla som varit så intresserade!

Tusen tack alla ni som har besök oss! Hör snart av dig igen - och vi kanske packar bilen igen och far tillbaka till dig! Nu ser vi fram emot nästa Roadshow. Vart skall vi åka? Vart vill du att vi besöker. Maila oss gärna med förslag så hoppas jag vi kan lägga upp det på nästa rutt.

info@nailsystems.se

Vi ses "On the Road"

Camilla, Reni, Erik
och Team Nail Systems i Uddevalla