VI UTÖKAR OCH SÖKER EN NY MEDARBETARE

SÄLJARE

Nail Systems of Sweden ab är ett av de ledande företagen inom nagelbranschen i Sverige. Ett brett spann med försäljning, utbildning, tävlings- och mässverksamhet utgör kärnverksamheten inom nageldelen, vilket ger möjlighet till ett varierande yrke med periodvis högt tempo. Verksamheten sträcker sig även till kroppsvård och tanning.

Vi har idag en stark tillväxt inom B2B med fokus på spa och större salonger och vi söker dig som vill vara med att ta nästa steg. Vi söker en resultatorienterad säljare med ansvar för att söka upp nya kunder och följa upp befintliga kunder. Support är en av nycklarna i vår affärsverksamhet.

Ansvarsområde och arbetsuppgifter

Uppsökande försäljning där du utvecklar relationer och identifierar affärsmöjligheter i Sverige inom naglar, kroppsvård och tanning. Förhandla och skapa nya kundkontakter samt uppföljning och analys av dessa med ett kostnadsmedvetet synsätt. Du arbetar både i huset med säljplanering och kundkontakt och dessutom utanför med uppsökande verksamhet efter kundkontakt. Vara delaktig i planering och verkställande av säljaktiviteter i enlighet med gemensamt framtagen budgetplanering och målsättning för försäljningen. Även vara delaktig i löpande arbetsuppgifter i huset. Medverka på events och mässor.

Din profil

Utåtriktad med driv och vinnarinställning och kan lätt ta till dig företagets mål och se din del i verksamheten. Erfarenhet av försäljning till både stora och små företag där flexibilitet och kundvård är viktigt. Affärsdriven, gillar utmaningar och är van att arbetar både i grupp och självständigt. Förmåga att arbeta strukturerat och säkerställa resultat enligt uppsatta mål. Duktig i att förstå kunders behov och kommunicera lösningar. Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Körkort och egen bil. Kunskap och erfarenhet av skönhetsbranschen är meriterande men inget krav.

Övrigt

Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Start omgående enligt överenskommelse. Huvudkontoret är på Trädgårdsgatan 8 i Uddevalla.

Lön

Månadslön och provision

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan och CV till Reni Mobrandt, mail: reni@nailsystems.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag: 31/5.
Vid frågor kontakta Reni Mobrandt på mail: reni@nailsystems.se eller telefon 0522-15060.

Ansök här!