Jobb finns!

VI UTÖKAR OCH SÖKER EN NY MEDARBETARE

Marknadsförare / Säljare inom skönhet

Vill du jobba i ett team med riktigt sköna människor och några av Sveriges i särklass duktigaste skönhetsterapeuter? Nail Systems of Sweden ab är ett av de ledande företagen inom nagelbranschen i Sverige. Ett brett spann med försäljning, utbildning, tävlings- och mässverksamhet utgör kärnverksamheten, vilket ger möjlighet till ett varierande yrke med periodvis högt tempo. Verksamheten sträcker sig även till kroppsvård och tanning. Med några av världens främsta varumärken i sortimentet erbjuder vi kvalitet och bästa supporten. Nail Systems of Sweden står för trygghet – både för kunden och för dig som medarbetare. Vi arbetar i ett team och är lyhörda för alla medarbetares förslag och idéer. Nya projekt utanför det direkta arbetsområdet ser vi positivt och som en utveckling av företaget.

Ansvarsområde och arbetsuppgifter

- Kontaktperson gentemot större företag, SPA och butiker. Finna dessa företag och etablera kontakt och support för att sälja in koncept och produkter.
- Ta fram övergripande marknadsföringsplaner och vara starkt delaktig i aktiviteternas genomförande. Du är även delaktig i att säkerställa att all kommunikation följer din uppgjorda långsiktiga marknadsföringsstrategi genom hemsida, sociala medier och nyhetsmail.
- Ta fram marknadsföringskampanjer för att etablera kontakter, allt från idé till slutförande.
- Uppsökande verksamhet till företag och en del av din tid spenderas på resande fot för att följa upp kampanjer hos de olika företagen - och sälja in nya.
- Vara en viktig roll för de mässor och event där Nail Systems marknadsför produkter och utbildningar.

Din profil

Vi söker dig som är självständig, noggrann men ändock har hög samarbetsförmåga, då vi alla har ansvarsområden men arbetar med en stark teamkänsla. 
Du är en duktig kommunikatör i både tal och skrift. Utåtriktad med driv och vinnarinställning och kan lätt ta till dig företagets mål och se din del i verksamheten.

Eftersom ditt arbete går ut på att skapa kampanjer och marknadsstrategier samt hitta nya relationer och stötta de befintliga, är det också av största vikt att du har en gedigen känsla för service och är bra på att skapa förtroendefulla och hållbara relationer. För att kunna utföra ett så bra arbete som möjligt behöver du kunna strukturera, planera och göra prioriteringar i arbetet. Duktig i att förstå kunders behov och kommunicera lösningar.

Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Körkort och egen bil.
Kunskap och erfarenhet av skönhetsbranschen är meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du inte röker.

Övrigt

Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Start enligt överenskommelse. Huvudkontoret är på Trädgårdsgatan 8 i Uddevalla.

Lön

Månadslön + provision.

Ansökan

Sök jobbet senast 29 september.
Varmt välkommen med din ansökan och CV till Reni Mobrandt. Ange referens Säljare i ämnesraden.
Mail: reni@nailsystems.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Vid frågor kontakta Reni Mobrandt på mail: reni@nailsystems.se eller telefon 0522-15060.

Ansök här!