Jobb finns!

VI UTÖKAR OCH SÖKER NYA MEDARBETARE

Nail Systems of Sweden ab är ett av de ledande företagen inom nagelbranschen i Sverige. Ett brett spann med försäljning, utbildning, tävlings- och mässverksamhet utgör kärnverksamheten inom nageldelen, vilket ger möjlighet till ett varierande yrke med periodvis högt tempo. Verksamheten sträcker sig även till kroppsvård och tanning.

Just nu söker vi:

Säljare

Uppsökande försäljning där du utvecklar relationer och identifierar affärsmöjligheter i Sverige inom naglar, kroppsvård och tanning. Förhandla och skapa nya kundkontakter samt uppföljning och analys av dessa med ett kostnadsmedvetet synsätt. Du arbetar både i huset med säljplanering och kundkontakt och dessutom utanför med uppsökande verksamhet efter kundkontakt. Vara delaktig i planering och verkställande av säljaktiviteter i enlighet med gemensamt framtagen budgetplanering och målsättning för försäljningen. Även vara delaktig i löpande arbetsuppgifter i huset. Medverka på events och mässor.

Läs mer!

Digital Designer

Du uppdaterar och utvecklar vår nuvarande hemsida och webshop. Du ansvarar för att nyhetsmail skickas ut och tar hand om sociala medier, som uppdateras dagligen. Du arbetar både med projekt med teamansvar och med projekt med eget ansvar. Inför mässor förekommer kontakt med lokala tryckerier och framtagning av rollups, vepor, skyltar och annat tryckmaterial. Du hanterar hela processen från idé till färdigt original. Du är även delaktig i mässor och event för bilddokumentation. Du arbetar med orderhantering från webshopen, packar dessa och sköter utleveranser i samarbete med teamet.

Läs mer!