Kurs i PolyDip-systemet Simplicité 22
Oct

Kurs i PolyDip-systemet Simplicité

Göteborg
22 Oct 2018, kl 10:00 - 22 Oct 2018, kl 16:00
1 500 kr (ink moms)

www.nailshape.se    Till Facebookevenemanget

Vare sig du redan provat nya Simplicité eller ej, så är detta en dag för dig!

Simplicité från NSI är en kombination av akryl och gel, därför är det ett extremt hållbart och flexibelt material för kunderna att bära, och för oss nagelterapeuter blir arbetet rena drömmen när man slipper doften av akryl, men du får ändå samma styrka! Sedan att det går väldigt snabbt när man kommit igång med det är ju också ett stort plus!
Tack vare den mjuka gelen blir nageln trots sin styrka ändå väldigt flexibel och vi har märkt att det verkligen är det bästa alternativet även för våra kunder med "problemnaglar" där annat material spricker eller släpper.

Susanna Wahlström visar hur materialet fungerar, både för korta förstärkningar men också längre förlängningar, både på mall och tipp. 
I kurskostnaden ingår ett kit med materialet du behöver för att komma igång, värt 490:- ex moms! 
Du behöver inte boka upp någon modell att ta med dig till kursen, det räcker utmärkt att du själv kommer med några naglar utan material på för att prova under dagen.

Du kommer få se naturella och franska naglar, och giiiiivetvis kommer vi också dra in lite design i det hela när vi ändå är igång =) Vi tar också en närmare titt på Nailsystems alla nya glitter, CatEye-pulver och flakes. Himmelriket ju!!!

När: 22 oktober mellan 10-16
Plats: Nail Shape by Sweden, Göteborg
Lärare: Susanna Wahlström
Kostnad: 1500:- ex moms. (1875:- ink moms)
Ingår: Simplicité Sampler Kit värt 613:- ink moms

Som vanligt får du 10% rabatt på allt i butiken som deltagare denna dag :)

Anmälan: Maila info@nailshape.se med fakturauppgifter, platsen är bokad efter betald kursavgift. Först till kvarn gäller, max antal elever är 8 st. 

Kursen är märkesoberoende men du måste vara utbildad nagelterapeut!

VARMT VÄLKOMMEN!