Kalendarium

1 artiklar

per sida
 1. Bling med Caco 26
  Mar

  Bling med Caco

  Uddevalla

  Mer information...   Till Facebookevenemanget

  Caroline Peterson från Caco Nails, vinnaren av första pris i Nail Systems Art Open 2017 i kategorin Stiletto, kommer den 26 mars till Nail Systems i Uddevalla! En dag med alla nya glitter som Peackock, Metal Stripes och CatEye. Alla de heta nyheterna på marknaden. Missa inte chansen att låta Caco inspirera dig i glittrets och chromens värld! Hon kommer under dagen visa dig några av hennes speciella knep för att få fram det lilla extra med enkla metoder. Det blir en dag med massa inspiration och glädje, och med mycket ny kunskap att ta med hem.

  Datum: 26 mars Tid: 09:30-16:00 Pris: 1200 kr ex moms.

  Att ta med: Egna penslar, övrigt material finns att låna på skolan!

  Läs mer
 2. Elfilsutbildning 28
  Mar

  Elfilsutbildning

  Uddevalla

  Mer information...   Till Facebookevenemanget

  I den här utbildningen får du lära dig hur man arbetar med elfil på ett säkert, effektivt och kontrollerat sätt.

  Att arbeta med elfil inom nagelvård har många fördelar, även om användandet av elfil bland nagelterapeuter är omdiskuterat. En del hävdar att det rent av är skadligt för nageln och terapeuten. Hur är det med denna sak? Hur använder du elfilen säkert? Som i alla områden när det gäller naglar är utbildning nyckeln! En elfil kan inte skada nageln - men terapeuten som håller i elfilen kan skada nageln. 

  Vad skall du då tänka på för att få ut det mesta av din elfil och vad skall du undvika? Du som terapeut kommer att upptäcka nyttan med en elfil under denna utbildning. OCH du kommer att lära dig att arbeta säkert och effektivt. 

  Läs mer
 3. Diplomerad Nagelterapeut - Gel 8
  Apr

  Diplomerad Nagelterapeut - Gel

  Stockholm

  Mer information...   www.simplicitybeautycenter.com

  Diplomerad Nagelterapeut! Bara titeln låter lockande, eller hur - och du blir det internationellt! Hos oss får du en godkänd utbildning som gör att du kan arbeta SNABBARE - SÄKRARE - MER LÖNSAMT

  När du läser Diplomerad Nagelterapeut hos Simplicity Beauty Center & Academy får du en bred kunskap om produktkemi, appliceringstekniker, avancerad filteknik, tippsättning, skulptering på mall - bara för att nämna en del. Dessutom får du den bästa supporten både under din utbildning och efter när du skall starta din verksamhet.

  NYHET! Nu ingår dessutom Elfil och elfilsutbildning.

  Läs mer
 4. Vidareutbildning - Akryl 15
  Apr

  Vidareutbildning - Akryl

  Uddevalla

  Mer information...   Till Facebookevenemanget   

  Detta är utbildningen för dig som vill utöka dina kunskaper med NSI Attraction akrylsystem. Vi erbjuder denna utbildning till de som har gått sin utbildning hos oss, eller är utbildade nagelterapeuter från andra godkända skolor, system eller märken.

  Läs mer
 5. Nordic Nail Open 3
  May

  Nordic Nail Open

  Göteborg

  www.nailcompetitions.se   Till Facebookevenemanget

  Nail Systems Open är nu Nordic Nail Open.

  Ett Nordiskt mästerskap som hålls på den nordiska mässan CosmoNord i Eriksbergshallen i Göteborg 3-5 maj 2019. Mässan är öppen 4-5 maj.

  Ta möjligheten att bli Nordisk Mästare i Akryl och Nordisk Mästare i Gel.

  Läs mer
 6. Cosmonord 4
  May

  Cosmonord

  Göteborg

  www.cosmonord.com   Till Facebookevenemanget

  CosmoNord ska vara det självklara valet för alla som är intresserade av skönhet och vi vill under dessa dagar erbjuda möjligheten att knyta kontakter med nya kunder och samarbete med kollegor. Mässan vänder sig till proffs och blivande proffs.

  CosmoNord har tagit steget mot Göteborgs största och främsta Skönhetsmässa för alla skönhetsproffs.
  SkönhetsExpo går ihop med CosmoNord, under namnet CosmoNord. Detta betyder större möjligheter för utställarna att nå ut och fler besökare på mässan.

  Under CosmoNord kommer både Nordic Nail Open (tidigare Nail Systems Open) och SM i Fransförlängning att hållas, 2 av Sveriges främsta tävlingar inom respektive genre. Mässan och båda tävlingarna arrangeras i Eriksbergshallens 3000kvm och ligger underbart till precis nere vid vattnet. Där kommer finnas servering på plats och ge en möjlighet till mingel och bra möten.

  Läs mer
 7. Diplomerad Nagelterapeut - Gel 3
  Jun

  Diplomerad Nagelterapeut - Gel

  Östersund

  Mer information...   www.lillaskonhetssalongen.se

  Diplomerad Nagelterapeut! Bara titeln låter lockande, eller hur - och du blir det internationellt! Hos oss får du en godkänd utbildning som gör att du kan arbeta SNABBARE - SÄKRARE - MER LÖNSAMT

  När du läser Diplomerad Nagelterapeut hos Lilla Skönhetssalongen får du en bred kunskap om produktkemi, appliceringstekniker, avancerad filteknik, tippsättning, skulptering på mall - bara för att nämna en del.
  Dessutom får du den bästa supporten både under din utbildning och efter när du skall starta din verksamhet.

  NYHET! Nu ingår dessutom Elfil och elfilsutbildning.

  Vi är SANSA godkända vilket innebär att hos oss får du en säker utbildning.

  Läs mer

1 artiklar

per sida