Simplicité – Enkelt för alla

Systemet som passar varje kund, varje nagelterapeut

Så fungerar Simplicité

En unik teknologi som fäster extremt bra på nageln, absorberar det fina pulvret och när det väl är härdat ger nageln en hållbar och långvarig styrka. Simplicité PolyBase (gel), fäster på samma sätt som ett nagellack, är en helt ny teknologi med en ny sammansättning av råvaror. Speciellt framtaget för att absorbera det superfina Simplicité pulver. Simplicité Powder (akrylpulver), absorberas av gelen utan att tappa sin klarhet eller färgintensitet. Med den superfina grovleken på kornen absorberas pulvret av gelen utan att krackelera eller lossna.

Du som nagelterapeut kan arbeta med alla fem fingrar samtidigt eftersom detta system inte är ett traditionellt cyanoakrylat-dipsystem. Du har full kontroll på materialet hela tiden. Härda och buffra, voila – du har en stark och hållbar nagel.

Presentation och Förstärkning

Att arbeta på tippar!

Lätt att underhålla

Förlängning med tipp kan du göra under 45 minuter. Plus att materialet är så pass tunt att du kan ta bort det på under halva tiden! Mindre tid = mer pengar.

En annan unik del av Simplicité är att du som nagelterapeut kan underhålla och återskapa naglarna regelbundet genom att enbart fylla på materialet, du kan välja om du vill fila eller lösa upp. Det är otroligt enkelt att fila i! Du kan alltid välja mellan fortsätta att förstärka nageln enbart med Simplicité eller att applicera Polish PRO.

Perfekt för aktiva kunder

Simplicité är perfekt om kundens naturliga naglar lätt går av eller om Polish PRO inte ger tillräcklig styrka åt nageln. Det är enkelt, snabbt, lättviktigt, hållbart och det känns inte som att du har material på naglarna. Det är dessutom helt doftfritt! Perfekt för kunder som inte gillar känslan av att ha material på naglarna.

Step by Step

Fransk Demo

Prep

1. Spruta Sani-Pure på din kunds och dina händer för att minimera spridning av mikroorganismer.
2. Tryck ner eponychium och ta bort cuticle.
3. Ta försiktigt bort glansen på naglarna med en NSI Endurance Buffer 180/240. Använd buffer sidan.
4. Välj ut tippar och applicera dessa. Fila och forma dem.
5. Applicera Simplicité Prep (flaska 1) över hela den naturliga nageln. Låt torka ca en minut. Ytan blir något vitaktig.
6. Applicera Simplicité Bond (flaska 2) över hela nageln på ena handens naglar. Upprepa på andra handen. Låt torka ca 1 minut

Applicering med tipp 1

1. Applicera Simplicité PolyBase (flaska 3) i ett tunt lager over hela nageln på ena handens naglar och härda 30 sek i LED eller 2 min i UV. Upprepa på andra handen.

Applicering med tipp 2

1. Applicera ytterligare ett lager Simplicité PolyBase (flaska 3). Var noga med att lämna en liten marginal mot eponychium och lateraler. Doppa ner nageln i 45 graders vinkel i valfri Simplicité Powder, alla fem naglarna en efter en.
2. Härda 30 sek i LED eller 2 min i UV. Upprepa på andra handen.

Applicering med tipp 3

1. Borsta av om det finns något överflödigt pulver. Repetera steg "Applicering med tipp 2" på alla 10 naglarna. Applicera Simplicité PolyBase något längre ifrån eponychium för att skapa ett vackert avslut mot eponychium.
2. Om det behövs skapas ett högre apex eller högre kurvatur på c-kurvan så applicera ytterligare ett lager Simplicité PolyBase (flaska 3) där höjd önskas. Doppa ner naglarna i den valda Simplicité Powder för ökad höjd på utvald ställen. Härda 30 sek i LED eller 2 min i UV.

Applicering med tipp 4

1. Borsta av om det finns något överflödigt pulver Applicera Simplicité Seal (flaska 4) över alla fem naglarna och härda 30 sek i LED eller 2 min i UV. Upprepa på andra handen.
2. Torka av det klibbiga lagret med Cleanse och fila formen med NSI Endurance Buffer 180/240.

Applicering med French White

1. Lacka med traditionella lackningstekniker med den vita från Simplicité PolyDip French White. Applicera på alla fem naglarna och härda 30 sek i LED eller 2 min i UV. Upprepa på andra handen.
2. Torka av nageln med Cleanse och applicera ytterligare ett lager Simplicité Seal (flaska 4) över alla fem naglarna och härda 30 sek i LED eller 2 min i UV. Upprepa på andra handen.
3. Torka av det klibbiga lagret med Cleanse och massera alla naglar och nagelband med Nurture oil.
4. Torka av nageln med Cleanse och applicera ytterligare ett lager Simplicité Seal (flaska 4) över alla fem naglarna och härda 30 sek i LED eller 2 min i UV. Upprepa på andra handen.
5. Torka av det klibbiga lagret med Cleanse och massera alla naglar och nagelband med Nurture oil.

Färg Demo