Vi tjuvstartar sommaren

Vi tjuvstartar sommaren med känslan av varma sandstränder. 15 juni släpper vi sommarens glada kollektion med Polish PRO – The Island Resort Collection. Ett sällskap med härliga färger som ger en verklig färgexplosion. I sommar skall det vara färg!

Här är det färgen Skinny Dipping men ett helt underbart glitter. När man lackar med denna blir det en lite grynigare yta, ungefär som när man använder gel med mycket glitter. Denna färg är verkligen så härligt djup och kompakt. Ett lager med överlack och det mesta av det gryniga försvinner, kvar är bara en svag känsla av en mjuk sandstrand.

Imorgon torsdag 25/5 får du se ALLA färger och då kan du även lägga din förbeställning med det förmånliga ”Köp 6 betala för 4”! Håll ögonen på hemsidan.

Kom på kundkväll!

Den 13 juni är det VIP kväll i Uddevalla mellan klockan 17-20 och ni som har förbeställt Island Resort kollektioner kan få hämta den REDAN DÅ!! Denna VIP kväll ägnar vi mestadels åt de nya teknikerna med Simplicité, ett helt nytt dipsystems UTAN lim och aktivator! Simplicité är det så många som har förbeställt och om BARA 8 DAGAR, den 1 juni, släpper vi de stora kiten.

Till Facebook-evenemanget

Ha nu en riktigt bra helg och sedan är inte långt kvar till nästa torsdag – Simplicité-torsdag!!