Under två dagar tävlades det i klassiska tävlingar men även i Salon Style och Stiletto. Mixed Media och Fantasy var också två grenar med hög wow faktor!"

 

        

 

Flera nagelterapeuter lade ner mycket kraft på att vinna titeln Danmarks Mästare, vilket man kan få i grenarna Akryl och Gel.

 

          

 

Fantasy var som vanligt en spännande tävling. Inget tema i Danmark men så mycket kreativitet och fantasi.

Det var ett utmanande och spännade uppdrag att vara huvuddomare i detta Mästerskap. Innan prisutdelningen fick jag säga några ord och jag hoppades att vi skulle få se flera av dessa duktiga nagleterapeuter på de internationella banorna. Både Nailympia och Nail Systems Open var givna förslag. Även Spanien och Italien har spännande tävlingar.

 

 

Erik och Stig-Rune höll ordning på domarrummet och att allt fungerade smidigt. De lyckade riktigt bra att hålla ordning på alla damerna. 

 

 

 

NSI Danmark, NSI Norge, NSI Tjeckien och NSI Sverige var på mässan och ställde ut, demade i montern eller var med som domare. Ett riktigt härligt Teamowrk!

 

       

 

Innan Erik och jag lämnade ett kallt och snöigt Danmark så hann vi givetvis med några ostron. Dessa var från Frankrike och från Danmark! Så kul att testa.