Så sätter du mallarna!

Sätt mallen tätt mot nageln!
Se till att mallen sitter tätt mot den fria kanten, speciellt ut mot lateralerna. Det får inte vara något glapp mellan den naturliga nageln och mallen.
Sitter inte mallen bra så klipp gärna till den med någon av våra saxar. Prova vår nya rundade sax – ”Sax, böjd, cobolt” – för en djupare kurva vid hyponychium, eller den raka saxen – ”Sax, rak, cobolt” – vid lateralerna för en djupare c-kurva.

Se till att mallen sitter rakt!
Använd linjerna på mallen som guide! Centrera den mittersta linjen med nagelns mitt, se till att den sitter rakt och se därefter till att resten av linjerna följer nagelns linjer.
Pressa mallen ordentligt mot sidan av fingret så att den sitter ordentligt och ger en fin form åt nageln.

Platinum mallar
En mycket enkel mall att använda för att skapa en perfekt
c-kurva. Passar utmärkt till all akryl och till gel som inte är pigmentstät - där rekommenderar vi Genomskinliga mallar.

 

Till produkten

Genomskinliga mallar
Bästa mallen när du arbetar med pigmentstät gel. Härdar både underifrån och ovanifrån vilket gör att resultatet blir mer hållbart. Märkt med linjer som gör det enklare att skulptera nageln i samma form och längd.

 

Till produkten

Stiletto mallar
Dessa mallar för stiletto är rakare, hårdare och håller formen mycket bra. En bra mall om du vill göra en modern "Ballerina".

 

Till produkten