2004 startades Nailympia med en vision om en tävling som välkomnade nagelterapeuter från hela världen och från alla märken. 2010 var jag med som domare för första gången och vi var då 10 domare totalt. Idag läser jag agendan för domare 2018 och jag ser att vi är 32 domare! I akryl och i geltävlingen är vi 8 domare per tävling. Det är spännande och en ära att få vara en del av en så stor tävling.

 

På bilden står jag med Alex Fox, kvinnan som skapar och driver tävlingarna. Idag har Nailympia vuxit till en stor världstävling och finns även i Australien, USA och Estland. Det nordiska mästerskapet Nordic Nail Open samarbetar varje år med Nailympia och ger 4 deltagare möjlighet att få alla avgifter till tävlingarna och låta den svenska flaggan vaja högt.
Gå in på NAILCOMPETITONS och läs om hur du kan bli Nordisk Mästare och om flera andra tävlingar, inte minst Nail Systems Art Open nu 9-10 november.

 

Kommer du till Nailympia i London 29 september till 1 oktober? Kanske för att tävla eller för att titta på alla vackra naglar som skapas. Jag hoppas vi ses!

 

Läs om NAILYMPIA här