Två härliga dagar med många roliga möten. Många ville veta mer om BCLs ekologiska produkter och om den nya trenden med eteriska oljor. Yvonne Klomp från BCL var med i montern och guidade genom dofterna. Camilla, Sanna, Maria, Felicia, Reni och Erik var också med i montern under dagarna för att visa och berätta om allt spännande som händer inom Nail Art världen.

 

 

 

Det visades CATEYE PULVER som du kan blanda i vilken färg eller topcoat du vill (!). PEACOCK som är som en blandning av chrome med hollo effekt. Den är myckert lättare både att lägga och att få blankt och dessutom sitter den fantastiskt bra. METAL STRIPES som du mycket enkelt kan göra spännande effekter med. CHAMELEON FLAKES som är bara wow. Tunna, tunna flakes som får alla naglar att skimra. DOTS som bara gör dig glad.

Och allt förpackat i de sötaste små diamantburkar!  Läs mer om varje glitter här nedan

 

CATEYE  -   PEACOCK  -  METAL STRIPES  CHAMELEON FLAKES  -  DOTS

 

 

 

Full fart i montern och det verkade som om alla på mässan stannade till och tittade på de fina Glittren!!

 

 

 

Camilla och Maria visar hur man lägger både Peacock och den nya Cateye. Det blev många WOW!!

 

 

 

Sanna och Reni får frågor av många om både BCL och Leighton Denny. Så roligt med så mycket intresse!

 

Nu har vi packat ihop och skall se över alla trevliga personer som vi träffade. Sedan blir det att ladda för Nail Art  tävlingen Nail Systems Art Open i Stockholm 9-10 november. Det finns fortfarande platser kvar om du vill tävla. Gellack, Stiletto och Fantasy är grenarna. Välj en, flera eller alla :)

I maj 2019 är det vårens stora händelse. Skönhetsmässa för proffs i Göteborg 4-5 maj med både SM i Fransförlägning och Nordiska Mästerskapet i naglar. Mässan du inte få missa heter CosmoNord. Gå in på länkarna och läs mer!