På de två akryltävlingarna och de två geltävlingarna fick vi 8 (!) domare både se och bedöma så många vackra naglar. Inte alltid helt lätt men jag bedömde längd och sidlinjer, två favoriter, så med linjal och fokuserade ögon gjorde jag mitt bästa.
Modellerna stod tålmidigt i kö i nästan i två timmar innan alla 8 domare var färdiga

  

Tävlingsarenan var lång och fylld med så många duktiga terapeuter från hela världen. Spännande att se all energi, beslutsamhet och framför allt glädje hos alla de tävlande. På golvet var vi 6-8 domare varje tävling och vi gick ett par kilometer varje dag!

 

Sara från Norge vann en av Guldbiljetterna i årets Nail Systems Open och fick då alla tävlingsavgifter betalda. Hon valde fem tävlingar och fick en massa erfarenhet. Efteråt sa en något trött med så glad Sara att det var en så fantastisk upplevelse att vara en del av detta arrangemang. När jag frågade om nästa år, då bara log hon..... så vi får väl se!

 

Är det din tur nästa år att vinna en av Guldbiljetterna...?? läs mer här om det Nordiska Mästerskapet

 

Alla vinklar ses noga över när mallen sätts under Stiletto tävlingen.

 

Kreativiteten flödar under tävlingen Reality Nail. Här ser man verkligen tanken.... "hm vad skall jag göra nu på nästa lager?"
Reality Nails är en spännande tävling på tippar där fantasin får flöda fritt över tre tippar. Håll ögonen öppna - det är en tävling vi säkert kommer att se i Sverige!

 

 8 domare gör sig beredda inför nästa bedömning. Måste bara hinna med en selfie!

 

ÄNTLIGEN!! Prisutdelning.
Tävlingsarrangör Alex Fox (till vänster) får hjälp av Rebecca från Australien med att dela ut alla medaljer och diplom till de som placerar sig på 3-2-1 plats. Till höger står huvuddomare Elaine från USA tillsammans med Anneke fån Holland för att presentera vinnarna av 3-2-1 plats. Så spännande!